Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Donaties

Beste forumgebruikers,

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HjjackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen?

Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Hiermee worden de werkingskosten van het forum betaald (hosting, software, e.d.), waardoor wij blijvend kunnen inspelen op alle vragen van onze forumgebruikers.

Donaties zijn mogelijk op volgende manieren en kan volledig automatisch via volgende methodes.
  • iDEAL
  • Bancontact/Mister Cash
  • SOFORT Banking (overboeking via Internet)
  • Bitcoin
  • PayPal
  • Paysafecard
  • Belfius Direct Net
  • KBC Online
Om het voor u gemakkelijk te maken, kan u het door u gewenste donatiebedrag hieronder selecteren, waardoor u door het betalingsproces begeleid wordt. Verkiest u een manuele overschrijving via uw eigen bank? Meer informatie onderaan de pagina.

Steun HijackThis vrijblijvend:

Donatie 5 euro

Donatie 10 euro

Donatie 15 euro

Donatie 25 euro

Donatie 50 euro

Donatie 75 euro

Donatie 100 euro

Manuele overschrijvingen zijn mogelijk op dit rekeningnummer:

- IBAN-nummer: BE15-0682-5011-4830
- BIC-nummer: GKCCBEBB

op naam van

HijackThis.nl
Kardinaal Cardynplein, 14
2950 Kapellen (België)

P.S.: bij de overschrijvingsprocedure zal u geregeld de benaming PC Helpforum ontdekken. Geen paniek … HijackThis.nl en HijackThis.be zijn onderdelen en partners van PC Helpforum VZW. De financiële verrichtingen worden door deze VZW behandeld, maar worden wel degelijk opnieuw geïnvesteerd in ons forum HijackThis.

Met dank voor de steun die u aan HijackThis hebt geboden!