Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Mag ik dit plaatsen?

Opgeloste topics en/of topics waarop geen respons meer is.
Gesloten
Wilsophie
Lid
Berichten: 98
Lid geworden op: 28 dec 2009 19:49
Besturingssysteem: Windows 10
Bescherming: Avast

Re: Mag ik dit plaatsen?

Bericht door Wilsophie »

Ik kan geen OTL com vinden in de Explorer. Het wordt mij ook allemaal teveel. En er staat niet zo veel bijzonders op deze laptop. Misschien wil je helpen met een backup, en een nieuwe installatie. Ben ik daartoe in staat? Of is dat heel moeilijk. Ik zit nu dagen achter de laptop en ga vanaf woensdag een paar dagen weg en ik begrijp dat je van mijn privé dingen niets wil weten, maar mijn man heeft daar wat moeite mee. Dusdan liever een nieuwe installatie. Terug naar Windows? Garantie zou een optie zijn, maar ik weet niet eens meer waar ik hem gekocht heb. En dat vind ik ook veel gedoe.
PeterJ
Moderator
Berichten: 3363
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Re: Mag ik dit plaatsen?

Bericht door PeterJ »

Update:
Dit probleem is opgelost. Het werd veroorzaakt doordat Avast een belangrijk systeembestand verwijdert had. Opgelost door het bestand te herstellen vanuit de Avast viruskluis.

Dit topic wordt gesloten.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.
Gesloten