Gebruikersavatar
Hensbergen
Lid
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 mei 2015 10:31
OS:: windows 10
AV:: geen

op mijn acer laptop heb ik een auslogics driver updater meegekregen, maar deze laat zich lastig verwijderen, telkens blijft bij het opstarten een popup komen, hoe kan ik alles van auslogics verwijderen.

Ook windows 10 updates worden wel gedownload maar istalleren mislukt steeds, oorzaak onbekend.

wat is er mis.

gr jan van hensbergen
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
PeterJ
Moderator
Berichten: 3503
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Welkom,

Er is een hacktool aanwezig om Windows en/of Office niet legitiem te gebruiken.
Het is tegen de regels om mensen met een illegaal besturingssysteem of andere illegaal gebruikte programma's te helpen.
Hacktools kunnen je systeem trager en ook onveiliger maken.
Ga je akkoord met de controle en opschonen van je computer waarmee ook de hacktool verwijdert zal worden ?
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.
Gebruikersavatar
Hensbergen
Lid
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 mei 2015 10:31
OS:: windows 10
AV:: geen

Ja, dat is prima, hoef die zooi niet op mijn laptop, heb hem zo, onlangs op Marktplaats gekocht.

Alvast bedankt, gr jan
Gebruikersavatar
PeterJ
Moderator
Berichten: 3503
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Stap 1:
Sluit alle openstaande programma's.
De-installeer via Configuratiescherm - Programma's en onderdelen:
  • KMSpico
Herstart de computer.

Stap 2:
Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem.

Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST64.exe aanwezig is.
Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met FRST.
Rechtsklik op Afbeelding FRST64.exe en klik op "Als administrator uitvoeren".
Druk op de knop Fixen.
Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.
Gebruikersavatar
Hensbergen
Lid
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 mei 2015 10:31
OS:: windows 10
AV:: geen

uitgevoerd,

M vr gr Jan
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
PeterJ
Moderator
Berichten: 3503
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Het lijkt erop dat de fix niet is uitgevoerd.
Lees aub de instructies in dit bericht goed en voer dit nogmaals uit. Post daarna het gevraagde logbestand Fixlog.txt.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.
Gebruikersavatar
Hensbergen
Lid
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 mei 2015 10:31
OS:: windows 10
AV:: geen

bij deze een nieuwe poging.

M vr gr Jan
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
PeterJ
Moderator
Berichten: 3503
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Prima, hoe gaat het nu met de 2 problemen in je openingsbericht ?
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.
Gebruikersavatar
Hensbergen
Lid
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 mei 2015 10:31
OS:: windows 10
AV:: geen

de windows update zal ik straks uitproberen, de popup van auslogics is weg, maar een popup van softonic.com is er nog bij het opstarten van de laptop

gr Jan
Gebruikersavatar
PeterJ
Moderator
Berichten: 3503
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

de popup van auslogics is weg, maar een popup van softonic.com is er nog bij het opstarten van de laptop
Maak daarvan een screenshot, hoe je dat doet lees je HIER.
Upload het afbeeldingsbestand naar https://www.imgdumper.nl.
Je krijgt dan een aantal links. Post alleen de eerste link in je volgend bericht.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.
Gebruikersavatar
Hensbergen
Lid
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 mei 2015 10:31
OS:: windows 10
AV:: geen

Afbeelding

de verkregen link

gr jan
Gebruikersavatar
PeterJ
Moderator
Berichten: 3503
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Download Afbeelding AdwCleaner (by Malwarebytes) naar je bureaublad.
Sluit alle openstaande programma's.
Rechtsklik op AdwCleaner en klik op 'Als administrator uitvoeren...'.

Klik op IK GA AKKOORD als het welkomsvenster verschijnt.
Klik op Nu scannen.
Er wordt nu eerst gecontroleerd of er updates beschikbaar zijn en zo nodig gedownload.
Na het scannen, klik op Reiniging en Reparaties.
Let op: Zorg dat alle geopende werkbestanden opgeslagen zijn. De computer wordt zo meteen herstart!
Klik op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten.
Tijdens de opruim-actie kan een zwart venster verschijnen. Klik dit niet weg, dit gebeurt automatisch.

Nadat de computer herstart is, opent een logbestand.
Sluit het logbestand.
Post het bestand C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt als bijlage in je volgend bericht.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.
Gebruikersavatar
Hensbergen
Lid
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 mei 2015 10:31
OS:: windows 10
AV:: geen

bij deze,

gr Jan
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
PeterJ
Moderator
Berichten: 3503
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Het logje van AdwCleaner toont geen sporen van softonic.com.

Download ZHPDiag via onderstaande link:
- ZHPDiag (klik op de blauwe knop 'TÉLÉCHARGER ZHPDIAG 2019')
Bewaar het op je bureaublad.

Antivirussoftware uitschakelen
Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's tijdelijk uit, deze kunnen namelijk conflicteren met ZHPDiag. Afbeelding ZHPDiag uitvoeren
  • Rechtsklik op ZHPDiag3.exe en klik op Als Administrator uitvoeren.
  • Klik op "I agree" in het openingsscherm "TERMS OF USE".
  • Klik op "Scanner" en wacht geduldig tot dit klaar is.
  • Na afloop staat er een tekstbestand met de naam ZHPDiag.txt op je bureaublad, post deze als bijlage in je volgende bericht.
    (Het logbestand kan je ook terugvinden in de map %AppData%\ZHP.)
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.
Gebruikersavatar
Hensbergen
Lid
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 mei 2015 10:31
OS:: windows 10
AV:: geen

Bij deze het gevraagde logbestand

Gr Jan
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Terug naar “Opgeloste virus- en overige malware topics”