Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Melding dat AdBlock wordt gebruikt

Plaats hier uw logfile(s) en omschrijf zo goed mogelijk uw problemen.
Gebruikersavatar
Eric
Site Admin
Berichten: 14845
Lid geworden op: 13 apr 2005 15:54
Besturingssysteem: Windows 10
Bescherming: Malwarebytes pro
Locatie: Kotje aan de kust.
Contacteer:

Re: Melding dat AdBlock wordt gebruikt

Bericht door Eric » 03 aug 2017 13:03

Als dat gedaan is, is het advies om beide weer te installeren en daarna op de juiste wijze weer te verwijderen.
****Afbeelding****
Doneren kan hier :wink:
traagheidtips
Dit is geen link, erop klikken is zinloos.
Hitmanpro"Alert"

gertcor
Lid
Berichten: 65
Lid geworden op: 11 aug 2009 21:45
Besturingssysteem: Windows 7 Home SP1
Bescherming: Kaspersky IS 2015
Locatie: Dordrecht

Re: Melding dat AdBlock wordt gebruikt

Bericht door gertcor » 03 aug 2017 19:43

Hallo Eric,
Zoals ik al eerder had aangegeven staat Google Chrome beslist niet tussen de programma's.
Toen ik remove old chrome draaide kreeg ik de melding dat hij chrome niet gedetecteerd had.
Toen maar weer Farbar Recovery Scan Tool gedraaid nadat ik eerst de fixlist.txt gedownload had naar het bureaublad.
De daaruit ontstane log zie bijlage.
Bedankt weer voor je hulp.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Eric
Site Admin
Berichten: 14845
Lid geworden op: 13 apr 2005 15:54
Besturingssysteem: Windows 10
Bescherming: Malwarebytes pro
Locatie: Kotje aan de kust.
Contacteer:

Re: Melding dat AdBlock wordt gebruikt

Bericht door Eric » 04 aug 2017 15:46

sleutel is succesvol verwijderd

Dat lijkt me ok toch, mocht je nog steeds chrome meldingen krijgen, download dan Chrome op je pc en verwijder deze dan.
****Afbeelding****
Doneren kan hier :wink:
traagheidtips
Dit is geen link, erop klikken is zinloos.
Hitmanpro"Alert"

gertcor
Lid
Berichten: 65
Lid geworden op: 11 aug 2009 21:45
Besturingssysteem: Windows 7 Home SP1
Bescherming: Kaspersky IS 2015
Locatie: Dordrecht

Re: Melding dat AdBlock wordt gebruikt

Bericht door gertcor » 05 aug 2017 20:19

Bedankt Eric,
Kan ik OTL en FRST en de logs normaal verwijderen.
De AdBlock melding houd ik nog steeds doch dat zal wel een False zijn want ik vind geen enkele vermelding bij programma's.
Ook heb ik Adblock Plus nog een keer geïnstalleerd en daarna weer verwijderd bij programma's en onderdelen.
Nogmaals bedankt voor al je tijd.

gertcor
Lid
Berichten: 65
Lid geworden op: 11 aug 2009 21:45
Besturingssysteem: Windows 7 Home SP1
Bescherming: Kaspersky IS 2015
Locatie: Dordrecht

Re: Melding dat AdBlock wordt gebruikt

Bericht door gertcor » 05 aug 2017 20:25

Inmiddels donatie overgemaakt.

Gebruikersavatar
Eric
Site Admin
Berichten: 14845
Lid geworden op: 13 apr 2005 15:54
Besturingssysteem: Windows 10
Bescherming: Malwarebytes pro
Locatie: Kotje aan de kust.
Contacteer:

Re: Melding dat AdBlock wordt gebruikt

Bericht door Eric » 07 aug 2017 10:25

Allereerst hartelijk dank voor de donatie. :D

Download Afbeelding Delfix by Xplode naar het bureaublad, deze zal de gebruikte tools en logbestanden weer verwijderen.

Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten.
Zet nu vinkjes voor de volgende items:
  • Remove disinfection tools
  • Create registry backup
  • Purge System Restore
Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is.
Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt, echter hoeft u deze niet te plaatsen.

Afbeelding
****Afbeelding****
Doneren kan hier :wink:
traagheidtips
Dit is geen link, erop klikken is zinloos.
Hitmanpro"Alert"

gertcor
Lid
Berichten: 65
Lid geworden op: 11 aug 2009 21:45
Besturingssysteem: Windows 7 Home SP1
Bescherming: Kaspersky IS 2015
Locatie: Dordrecht

Re: Melding dat AdBlock wordt gebruikt

Bericht door gertcor » 16 aug 2017 18:54

Hallo Eric,
Het zinde me toch niet dat het probleem van AdBlock eigenlijk nog niet was opgelost alleen het "probleem" met de nooit geïnstalleerde providers. Daarom heb ik de zoekfunktie van het register nogmaals laten lopen en hij vond toch nog een aantal vermeldingen. (Of ik had het de eerste keer niet correct gedaan).
Maar nu na het verwijderen en na opnieuw opstarten krijg ik b.v. bij NU.nl geen melding meer dat ze geconstateerd hadden dat ik dat programma gebruikte. De melding is nu echt weg, even een paar dagen gewacht voordat ik het op dit forum meldde.
Ik wilde je dit toch even laten weten.
M.vr.gr. Gert

Plaats reactie