Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Trage laptop en soms seconden lang zwart beeld tijdens facebook

Plaats hier uw logfile(s) en omschrijf zo goed mogelijk uw problemen.
PeterJ
Moderator
Berichten: 3332
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Re: Trage laptop en soms seconden lang zwart beeld tijdens facebook

Bericht door PeterJ »

Mooi zo.
1: kan ik Windows apps, zoals mijn telefoon etc definitief verwijderen, zonder dat Microsoft deze weer download.?
Ik wil de computer zo basic als mogelijk maken.
Dat kan maar als de apps niet actief zijn kun je ze ook gewoon laten staan. Ze nemen dan alleen een marginale ruimte op je harde schijf in beslag, geen processortijd.
2: Welke programma´s kan ik het beste gebruiken om fouten uit het register te verwijderen en op te ruimen? Tot nu toe had ik iobit advanced system care. Deze heb ik nu gewist omdat ik het gevoel had, dat deze problemen veroorzaakt had. Nu heb ik ccleaner erop. Is dit verstandig of heb jij een andere tip.
Opschoon programma's voor het register kan je beter mijden. Dergelijke programma's beloven vaak meer dan ze waarmaken of je moet eerst betalen voor het daadwerkelijk schoonmaken. CCleaner kan je wel veilig gebruiken. Let wel op dat je tijdens de installatie hiervan de optionele browser uitvinkt.
3: wat betreft anti-malware en antivirus had ik ook graag een tips. Tot nu toe Avast premier gehad. Had het idee dat deze de computer vertraagde en nu dus Windows Defender. Wat raad jij aan.
Elk antivirus vertraagd je computer in meer of mindere mate. Soms loopt een bepaald antivirus programma niet lekker op een computer en een ander weer wel. Op voorhand is dat lastig te zeggen.
Windows Defender is een goed gratis programma zonder reclame. Andere gratis programma's, Avast, Avg, Avira kunnen je daarmee lastig vallen omdat ze toch geld willen verdienen. Je kan ook overwegen om een betaald antivirus programma te nemen, bijvoorbeeld: Verder kan je deze informatie eens lezen:
http://www.gratisvirusscanner-downloade ... usscanner/
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.
Plaats reactie