Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

DVD schijf herkend geen film DVS's meer

Vragen over hardware-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Gesloten
Gentieno
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 09 mei 2013 15:03
Besturingssysteem: Windows 7
Bescherming: Microsoft essentials

DVD schijf herkend geen film DVS's meer

Bericht door Gentieno »

Beste computer kenners,

Ik heb sinds vandaag een probleem met mijn dvd/cd brander. Tot 3 uur geleden las hij prima film DVS's, of het nu een bestaande film was, een film die ik zelf had gebrand of een film uit mijn DVD video camera. Het enige wat ik gedaan heb is microsoft Essentials op mijn computer gezet en nadien leest de DVD-schijf geen film Dvd's meer, wel muziek CD's. Bij een gekochte film geeft hij aan dat ik een geschikte media in het station moet doen en bij een DVD-schijf van mijn video camera geeft hij aan dat hij leeg is, terwijl toch echt de reis naar new york op het schijfje staat! Ik heb een systeem herstel gedaan naar gisteren maar het probleem blijft bestaan! Ik ben verder niet in de kast aan het sleutelen geweest en ik heb er ook geen harde klappen of iets op gegeven. Ik heb al een update van de firmware geprobeerd maar dan geeft hij aan dat ik al de recentste heb!

Ik hoop dat iemand mij kan helpen!!!!!!!

Groeten, Dennis (Zeer gefrusteerd achter zijn computer na al een aantal uur zoeken naar een oplossing op internet!!!) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gentieno
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 09 mei 2013 15:03
Besturingssysteem: Windows 7
Bescherming: Microsoft essentials

Re: DVD schijf herkend geen film DVS's meer

Bericht door Gentieno »

Ik heb zojuist microsoft fix it gerund. Hij geeft aan dat er een probleem is bij het lezen van het medium (Een zelf gemaakte DVD in Pinnacle gebrand net dezelfde dvd-drive). Het rapport geeft overal een groen vinkje alleen bij het lezen van de media (twee plekken) een roord kruis waarbij hij aangeeft dat het niet is gerepareerd!

Please help me! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dennis

Gesloten