Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Active-x

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Plaats reactie
rene90
Lid
Berichten: 116
Lid geworden op: 05 mei 2005 17:53
Locatie: omg. Amsterdam

Active-x

Bericht door rene90 »

hey
ik ook problemen met active x: door u huidige beveiligingsinstellingen kunnen sommige active-x besturingselementen niet goed worden uitgevoerd bla bla bla. is een bekende, heb bij internetopties alles goed gezet, maar ik blijf het maar houden, heb maxthon, IE moet ik nog installeren, maja via maxthon zou het ook moeten lukken lijkt me?

gr.
Plaats reactie