Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

tip: Gratis de MacX DVD ripper applicatie (ook voor Windows)

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Plaats reactie
OB1
Lid
Berichten: 162
Lid geworden op: 15 sep 2013 10:08
Besturingssysteem: mac
Bescherming: geen

tip: Gratis de MacX DVD ripper applicatie (ook voor Windows)

Bericht door OB1 » 15 feb 2014 08:45

Wanneer je een grote collectie DVD’s hebt en je deze digitaal wilt vereeuwigen is MacX DVD Ripper een echte aanrader. Met behulp van deze applicatie kun je DVD’s eenvoudig kopiëren naar allerlei verschillende type mediabestanden.


Op deze manier kun je dus een DVD omzetten naar een iPad of Apple TV leesbaar mediabestand. De applicatie werkt snel en converteert je DVD’s in hoge kwaliteit. Speciaal voor onze website heeft digiarty de applicatie tijdelijk gratis beschikbaar gesteld. Je kunt de applicatie tot 18 februari gratis downloaden.


Niet alleen Mac gebruikers profiteren van deze actie, maar ook wanneer je in het bezit bent van een Windows computer. Klik beneden op de link om onmiddellijk deze speciale actie te bekijken. Selecteer je besturingssysteem en klik op de knop ‘Get Licence Code’ om MacX DVD video converter te downloaden en kopieer de ‘Register Code’ om de applicatie te registreren. Onmiddellijk kun je hierna de applicatie gebruiken.


Deze versie is gratis, maar hij kan niet geupgrade worden. Voor slechts $34,95 kun je levenslang de applicatie updaten zodat deze altijd up to date is en eventuele bugs verhelpt.


Naast deze prachtige actie kun je ook alle andere software en zelfs complete software pakketten van Digiarty downloaden met speciale korting. Denk hierbij aan de applicatie ‘MacX Video Converter Pro’ waarmee je eenvoudig alle soorten mediabestanden kunt converteren naar iedere gewenst ander bestand. Denk hierbij aan AVI naar MP4, Flash naar mkv, enzovoorts. Deze aanbiedingen vind je ook terug op deze speciale pagina.

Haar hier je code op: http://www.bit.ly/1c8Bh3s
Naar: http://www.appletips.nl


Jouw mening :?: Plaats 'm in een nieuwe reactie! :)

Plaats reactie