Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

review: City Racing

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Plaats reactie
OB1
Lid
Berichten: 148
Lid geworden op: 15 sep 2013 10:08
Besturingssysteem: mac
Bescherming: geen

review: City Racing

Bericht door OB1 »

City Racing is een leuk en gratis racespel, met best mooie graphics, en het neemt niet veel ruimte in op de Harddisk. Download het hier: http://bit.ly/d0wnl0od
Het is een spel waarbij het gaat om straatracen, waarbij je je omhoog moet werken tot de beste straatracer, door straatraces te winnen en je auto te tunen.
Je kunt echter ook gewoon vrij rondrijden. Echter, je moet de mensen niet aanrijden, want dan komt de politie achter je aan, als je dan gearresteerd wordt moet je betalen om vrij te komen. Het heeft geen multiplayer functie, maar de singleplayer op zich is leuk genoeg!


Grafisch ziet het er prima uit, ook op niet dure computers werkt het prima! Zelf speel ik het op deze laptop: http://bit.ly/1jQjCm2 en dat werkt prima op wat lagere grafische settings, zonder dat hij te heet wordt!
Ik raad het dus aan, ook als je een niet zo dure laptop/computer hebt!

Plaats reactie