Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Windows Live Mail reageert niet meer

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Plaats reactie
joost van der est
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 sep 2013 12:48
Besturingssysteem: Windows XP
Bescherming: Avast

Windows Live Mail reageert niet meer

Bericht door joost van der est » 14 apr 2014 16:59

Goedemiddag, Recentelijk Windows 7 Home Premium geinstalleerd, legale kopie dus met key. Alles functioneerde prima tot vanmorgen ik de mail niet meer kon openen. Gisteren waren er nog een aantal updates geweest en daarna is de machine afgesloten. Op internet blijkt dit probleem meer voor te komen gezien alle reactes. Aangegeven fout 0x8000ffff1400. Ik heb geprobeerd via diverse sites het probleem op te lossen, hetgeen niet gelukt is. In de foutreacties wordt gesproken over een update die dit probleem veroorzaakt. Ten lange lest heb ik Windows Live Mail geheel verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Maar dezelfde fout blijft zich voordoen.

Ik kan mail lezen via KPN/webmail, dus als iemand mij kan helpen kan het gewoon via de mail.

M. vr. gr.
Joost van der Est

Plaats reactie