Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Geen video filmpjes afspelen en trage computer

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Plaats reactie
WB1
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 apr 2015 19:04
Besturingssysteem: Windows 8.1
Bescherming: Hitman Pro

Geen video filmpjes afspelen en trage computer

Bericht door WB1 » 15 apr 2015 20:24

Goedendag.
Sinds enige tijd kon ik geen video filmpjes afspelen op Facebook (zag alleen 3 witte balkjes en kreeg melding dat een plug-in niet werkte); dit was op Mozilla.
Ik heb wat op Google gezocht en uiteindelijk Adobe opnieuw geïnstalleerd. Toen bleek dat het niet om de Adobe Flash, maar een andere ging. Die kan ik op Google nergens vinden. Nu, na opnieuw Adobe installeren, werkt het nog steeds niet.
Facebook op IE geprobeerd, maar daar krijg ik steeds de melding dat Facebook / IE niet reageert. Op YouTube kan ik wel gewoon filmpjes zien... Zowel op Mozilla als IE.
Tevens een trage computer (zoals met opstarten en naar een website gaan), terwijl de (Sony) computer pas 2 jaar oud is en op W 8.1 draait.

WB1
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 apr 2015 19:04
Besturingssysteem: Windows 8.1
Bescherming: Hitman Pro

Re: Geen video filmpjes afspelen en trage computer

Bericht door WB1 » 16 apr 2015 10:47

Nog wat info:
Inmiddels doen enkele (niet alle...) filmpjes het weer op FB.
Maar op een andere website kreeg ik weer de (mij inmiddels bekende) melding:
Shockwave Flash is bezet of reageert niet meer, u kunt de plug-in nu stoppen of u kunt verder gaan ...

Ook kreeg ik het (mij inmiddels bekende) zwart scherm (ipv een filmpje) met de melding: De Adobe Flash plug-in is gecrasht, laadt de pagina opnieuw om het nogmaals te proberen...

Plaats reactie