Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Internet Explorer

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Gesloten
Gebruikersavatar
Eric
Site Admin
Berichten: 3069
Lid geworden op: 13 apr 2005 15:54
Besturingssysteem: Windows 10
Bescherming: Malwarebytes pro
Locatie: Kotje aan de kust.
Contacteer:

Internet Explorer

Bericht door Eric »

Internet Explorer is vaak een doorn in het oog van developers. Maar voor hen is er goed nieuws te melden. Jullie hoeven je straks geen zorgen meer te maken over moderne CSS die niet goed werkt in deze oude browsers.

Microsoft zal op 12 januari stoppen met de ondersteuning van Internet Explorer 8, 9 en 10. Een patch die op die dag live zal gaan zal gebruikers van deze Internet Explorer versies gaan vragen om te upgraden naar een moderne browser (versie 11).

End of life

End of life, zoals Microsoft het noemt, wil zeggen dat de browsers geen security updates meer zullen ontvangen, of eigenlijk gewoon in zijn totaliteit geen updates meer. Dus ook als gebruiker van Internet Explorer 8, 9 of 10 is het aan te raden over te stappen. Deze browsers worden in de toekomst kwetsbaar voor hackers, malware en al het andere waar cybercriminelen profijt van kunnen hebben.

Het is dus aan te raden over te stappen naar Internet Explorer 11.

Hiermee komt er bijna een einde aan het tijdperk van Internet Explorer, aangezien gebruikers van Windows 10 de nieuwe Edge browser in gebruik nemen.


bron
****Afbeelding****
Doneren kan hier :wink:
traagheidtips
Dit is geen link, erop klikken is zinloos.
Hitmanpro"Alert"

Gesloten