Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

w10 , klasse niet geregistreerd

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Gesloten
wiltop
Lid
Berichten: 5
Lid geworden op: 11 sep 2015 22:07
Besturingssysteem: w10
Bescherming: comodo

w10 , klasse niet geregistreerd

Bericht door wiltop » 11 jan 2016 18:37

bij klikken op een internet verbinding (ie) , krijg ik , klasse niet geregistreerd

ook op de taakbalk , kan ik niet rechts klikken

als ik opstart met paswoord controle , gaat alles goed (control userpasswords2)

Gebruikersavatar
dorado
Lid
Berichten: 1859
Lid geworden op: 21 apr 2013 09:53
Besturingssysteem: Windows 7 Home Premium
Bescherming: AVG

Re: w10 , klasse niet geregistreerd

Bericht door dorado » 12 jan 2016 21:00

Ga naar start>uitvoeren en geef daar het volgende commando op CMD
Klik met de rechtermuisknop op het icoon van de opdrachtprompt CMD en kies voor uitvoeren als administrator om de opdrachtprompt te openen.
Type nu achter C:\Windows\System32 het commando sfc /scannow gevolgd door enter. (Let op! de spatie na sfc)

Afbeelding

Doe dit na de bestandscontrole:
Ga naar start -> alle programma's -> bureauaccessoires.
Klik met rechts op het icoon van de opdrachtprompt en kies voor uitvoeren als administrator om het opdrachtprompt te openen.
In het opdrachtprompt typ je findstr /c:"[SR]" %windir%\Logs\CBS\CBS.log > "%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt" en druk enter.
Let op de spatie voor de / en voor en na de >.
Nu zou je op je bureaublad het bestandje sfcdetails.txt moeten zien.
Voeg dit bestandje toe aan een volgend bericht.

wiltop
Lid
Berichten: 5
Lid geworden op: 11 sep 2015 22:07
Besturingssysteem: w10
Bescherming: comodo

Re: w10 , klasse niet geregistreerd

Bericht door wiltop » 12 jan 2016 22:08

sfcdetails.txt
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

wiltop
Lid
Berichten: 5
Lid geworden op: 11 sep 2015 22:07
Besturingssysteem: w10
Bescherming: comodo

Re: w10 , klasse niet geregistreerd

Bericht door wiltop » 12 jan 2016 22:12

ff wat info

met control userpasswords2 , zo ingesteld , dat ik een paswoord moet opgeven

als ik het zo instel , dat ik geen paswoord moet opgeven , kan ik niet rechtklikken op cmd

dus kan ik niet sfc /scannow uitvoeren

wiltop
Lid
Berichten: 5
Lid geworden op: 11 sep 2015 22:07
Besturingssysteem: w10
Bescherming: comodo

Re: w10 , klasse niet geregistreerd

Bericht door wiltop » 13 jan 2016 12:46

hi , ik keek in die log , en zag dat er problemen waren , met opendll , heb de driver verwijderd , en een nieuwe gedownload

na installatie opnieuw 2 x opgestart , tot op heden geen probleem

weet natuurlijk niet of dit de oplossing is

m vr gr

Gebruikersavatar
dorado
Lid
Berichten: 1859
Lid geworden op: 21 apr 2013 09:53
Besturingssysteem: Windows 7 Home Premium
Bescherming: AVG

Re: w10 , klasse niet geregistreerd

Bericht door dorado » 13 jan 2016 19:22

Een compleet schone installatie of het terugplaatsen van een back-up lijkt mij in deze de beste oplossing om het probleem te verhelpen.
De System File Checker kan namelijk veel zaken niet herstellen dus is Windows als het ware corrupt.

wiltop
Lid
Berichten: 5
Lid geworden op: 11 sep 2015 22:07
Besturingssysteem: w10
Bescherming: comodo

Re: w10 , klasse niet geregistreerd

Bericht door wiltop » 20 jan 2016 14:01

het ligt duidelijk aan een conflict tussen video drivers intel 4600 en nividia gforce 850

schakel ik de 4600 uit , is er geen probleem

voor mij dus opgelost

Gesloten