Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

vraagje over www.tmf.nl

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
pablo
Lid
Berichten: 534
Lid geworden op: 07 mei 2005 17:16
Locatie: Den Haag

Bericht door pablo »

rene90 schreef:Dan zou hij het moeten doen:s, als je xp hebt tenminste, dan moet je wachten op de experts want dan weet ik het ook niet meer :oops:
sp1a zit geen java van microsoft meer in,dat mocht niet van sun ;) :)

paul :)
rene90
Lid
Berichten: 116
Lid geworden op: 05 mei 2005 17:53
Locatie: omg. Amsterdam

Bericht door rene90 »

Dus nu wahahaha?

gr.
lindsayy
Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 29 mei 2005 16:27

Bericht door lindsayy »

zal ik proberen om ze gewoon allebei te verwijderen via software. en dan opnieuw te installeren?
pablo
Lid
Berichten: 534
Lid geworden op: 07 mei 2005 17:16
Locatie: Den Haag

Bericht door pablo »

hoi lindsay

word er niet gevraagd of je een active-x wil installeren?
dat kan je zien aan een smal geel balkje vlak onder de taakbalk van internet explorer :)

paul :)
lindsayy
Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 29 mei 2005 16:27

Bericht door lindsayy »

ja dat is inderdaad gevraagd maar heb ik ook gewoon gedaan.
maar daarmee is het niet verholpen.
pablo
Lid
Berichten: 534
Lid geworden op: 07 mei 2005 17:16
Locatie: Den Haag

Bericht door pablo »

lindsayy schreef:zal ik proberen om ze gewoon allebei te verwijderen via software. en dan opnieuw te installeren?
denk niet dat dat zal helpen ;)

paul :)
lindsayy
Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 29 mei 2005 16:27

Bericht door lindsayy »

wat helpt wel dan? :p
pablo
Lid
Berichten: 534
Lid geworden op: 07 mei 2005 17:16
Locatie: Den Haag

Bericht door pablo »

lindsayy schreef:ja dat is inderdaad gevraagd maar heb ik ook gewoon gedaan.
maar daarmee is het niet verholpen.
ik zag de active-x namelijk niet in je hijack logje ;) maar dan weet ik het ook even niet meer :?

paul :)
lindsayy
Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 29 mei 2005 16:27

Bericht door lindsayy »

heb je een site waar ik dat dan als nog kan downloaden.. misschien toch iets niet goed gegaan?
pablo
Lid
Berichten: 534
Lid geworden op: 07 mei 2005 17:16
Locatie: Den Haag

Bericht door pablo »

als het niet goed gegaan is kan je hem in de optie's van internetexplorer,tabblad algemeen,"instellingen","objecten weergeven" opzoeken,rechts klikken en voor verwijderen kiezen,als je dan weer naar tmf gaat krijg je opnieuw het gele balkje en de vraag of je hem wil installeren :)

en op tabblad programma's,"invoegtoepassingen beheren" kan je kijken of hij wel ingeschakeld staat :)

paul :)
lindsayy
Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 29 mei 2005 16:27

Bericht door lindsayy »

Nou hij staat wel ingeschakeld maar bij die lijst waar ik hem eventueel kan verwijderen staat hij er niet tussen.

heb ik weer
pablo
Lid
Berichten: 534
Lid geworden op: 07 mei 2005 17:16
Locatie: Den Haag

Bericht door pablo »

als hij ingescakeld stat zou het goed moeten zijn ;)
kan je als je hem aanklikt op update klikken? :)

als dat werkt is het toch iets anders :? :) misschien de popupblocker uitzetten?

paul :)
lindsayy
Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 29 mei 2005 16:27

Bericht door lindsayy »

Nee ik kan niet op update klikken.
pablo
Lid
Berichten: 534
Lid geworden op: 07 mei 2005 17:16
Locatie: Den Haag

Bericht door pablo »

lindsayy schreef:Nee ik kan niet op update klikken.
het kan zijn dat die functie niet in die active-x zit :? :)
doe deze test voor active-x eens :)
http://www.pcpitstop.com/testax.asp

paul :)
lindsayy
Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 29 mei 2005 16:27

Bericht door lindsayy »

volgens die test is hij goed geinstalleerd
Plaats reactie