Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Excel opent bestand niet vanuit email

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Gesloten
Jerom474
Lid
Berichten: 16
Lid geworden op: 21 apr 2015 12:57
OS:: windows 10
AV:: f-secure

Excel opent bestand niet vanuit email

Bericht door Jerom474 »

Ik heb Windows 10 en Office 2019 op mijn pc. Nu is het zo dat als ik een excelbestand als bijlage in de mail toegestuurd krijg, dan kan ik dit bestand niet openen. Er verschijnt een melding dat er onvoldoende geheugen of schijfruimte beschikbaar is. Dit is echter niet het geval. Ik heb 32 GB RAM en 1TB harddisk.
Ik heb al veel gelezen op internet over mogelijke oplossingen (instellingen vertrouwenscentrum office etc.), maar geen daarvan heeft tot nu toe geholpen.
Daarom graag jullie hulp.
Gesloten