Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

PAS OP virusmelding PAS OP

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Plaats reactie
rene90
Lid
Berichten: 116
Lid geworden op: 05 mei 2005 17:53
Locatie: omg. Amsterdam

PAS OP virusmelding PAS OP

Bericht door rene90 »

ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ

ÿ VIRUSMELDING SENIORWEB ÿ

ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿPas op met Google!Het klinkt raar, maar het is heel belangrijk om enorm op te passen als u naar Google wilt gaan. Het blijkt dat er een nepsite is met de naam Googkle (dus een extra 'k' er tussen, een tikfout die ook Nederlanders heel snel kunnen maken) die uw computer compleet om zeep helpt.Komt u op Googkle, dan worden onmiddellijk allerlei trojan horses, backdoors (om uw computer over te nemen), trojan droppers en meer van dit fraais op uw computer gezet. En dat zonder dat u kunt ingrijpen, want het begint onmiddellijk als de site opent!LET GOED OP ALS U GOOGLE IN DE ADRESBALK TIKT! Want als u het woord niet goed spelt en daardoor besmet raakt, is formatteren nog de enige optie en bent u echt alles maar dan ook alles kwijt! Plus dat uw vrienden en bekenden meteen ook vanuit uw computer even besmet worden!De virusmeldinggroepHieronder staat de originele tekst voor wie daar interesse voor heeft.F-Secure staff has found a malicious website that utilizes a spelling error when typing the name of the popular search engine - 'Google.com'. If a user opens a malicious website, his/her computer gets hijacked - a lot of different malware gets automatically downloaded and installed: trojan droppers, trojan downloaders, backdoors, a proxy trojan and a spying trojan. Also a few adware-related files are installed. The name of the malicious website is 'Googkle.com'. PLEASE DO NOT GO TO THIS WEBSITE! Otherwise your computer will get infected! We have reported the case to the authorities.
pablo
Lid
Berichten: 534
Lid geworden op: 07 mei 2005 17:16
Locatie: Den Haag

Bericht door pablo »

Erik
Lid van verdienste
Berichten: 1373
Lid geworden op: 10 apr 2005 21:23
Besturingssysteem: W7
Bescherming: None
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Bericht door Erik »

Bejaarden zijn altijd traag, die site is al weer tijden uit de lucht hoor 8)

Bejaard nieuw dus :D
Afbeelding "Given enough eyeballs, all malware are shallow"
rene90
Lid
Berichten: 116
Lid geworden op: 05 mei 2005 17:53
Locatie: omg. Amsterdam

Bericht door rene90 »

Erik schreef:Bejaarden zijn altijd traag, die site is al weer tijden uit de lucht hoor 8)

Bejaard nieuw dus :D
Danku 8)
Plaats reactie