Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

BHODemon 2.0

Vragen over software-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
Plaats reactie
indogirl
Lid
Berichten: 7
Lid geworden op: 08 aug 2005 23:48

BHODemon 2.0

Bericht door indogirl »

Hallo allemaal,

Ik weet niet zeker of het in dit forum thuishoort, maar ik heb een vraag over BHODemon 2.0 (http://www.definitivesolutions.com/bhodemon.htm), een programma voor het opsporen en beheren van - ongewenste - Browser Helper Objects, BHO's dus (sommige van deze BHO's zijn spyware/adware, vandaar dat ik dit forum koos voor het stellen van mijn vraag). Op de aangehaalde website wordt alleen gesproken over bescherming van de webbrowser van Internet Explorer. Ik gebruik echter - uiteraard :wink: - uitsluitend de alternatieve browser van Mozilla Firefox. Is BHODemon 2.0 ook te gebruiken in combinatie met deze browser? En is dit volgens jullie ook aan te bevelen? Alvast bedankt.

Groetjes, Amber :D
pablo
Lid
Berichten: 534
Lid geworden op: 07 mei 2005 17:16
Locatie: Den Haag

Bericht door pablo »

hoi amber

bhodemon werkt inderdaad niet voor firefox ;)
maar je kan in firefox zelf je browserhelper objects ( toolbars ) beheren,bovendien is firefox ook niet gevoelig voor dat soort foute toolbars,dus het is gewoon niet nodig ;) :)
en iesp2 kan je tegenwoordig ook zelf die browserhelper objects beheren,die is wat dat betreft ook veiliger geworden :)

paul :)
Afbeelding Afbeelding
indogirl
Lid
Berichten: 7
Lid geworden op: 08 aug 2005 23:48

Bericht door indogirl »

Bedankt voor de tip Paul :D Wat zou ik zonder jou moeten toch? :wink: Ik ben nog niet zo heel vertrouwd met die alternatieve browser van Firefox omdat ik die nog niet zo lang gebruik, vandaar dat ik alle mogelijkheden nog niet ken. Maar ik zal n.a.v. je opmerkingen een en ander zeker nader bestuderen! Ben nu namelijk druk doende om mijn pc beter te beveiligen, vooral aan de hand van de informatie die ik op of via deze site vind. Ik ben in elk geval door je uitleg behoorlijk gerustgesteld wat betreft die ongewenste BHO's (toolbars).

Groetjes, Amber -xxx- :D
Plaats reactie