Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Donaties aan HJT.nl

Donaties en Bedankjes
Gesloten
Gebruikersavatar
Kape
Site Admin
Berichten: 461
Lid geworden op: 14 jul 2007 10:22
Locatie: Kapellen (B)

Donaties aan HJT.nl

Bericht door Kape »

Beste forumgebruikers,

Bent u tevreden over de manier waarop onze medewerkers u geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil u HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen?

Overweeg dan eens of u een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Hiermee worden de werkingskosten van het forum betaald (hosting, software, e.d.), waardoor wij blijvend kunnen inspelen op alle vragen van onze forumgebruikers.

Donaties zijn nog enkel mogelijk via een manuele overschrijving. Hieronder kan u alles hierover lezen !

Rekeningnummer

- IBAN-nummer: BE15-0682-5011-4830
- BIC-nummer: GKCCBEBB

op naam van

HijackThis.nl - PC Helpforum.be
Kardinaal Cardynplein, 14
2950 Kapellen (België)

Met dank bij voorbaat voor de donatie die u aan HijackThis.nl hebt gedaan!
Ben je tevreden over de hulp op HJT.nl, dan kan je misschien een (vrijwillige) donatie overwegen. Kijk HIER even hoe dat kan.
Gesloten