Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Laat weten wat je probleem is!

Lees hier alle belangrijke mededelingen eerst!
Gesloten
HijackThis Admin
Site Admin
Berichten: 20
Lid geworden op: 19 apr 2006 23:40

Laat weten wat je probleem is!

Bericht door HijackThis Admin »

Vertel bij het plaatsen van een FRST-logje de reden van de plaatsing zodat de helpers daar niet naar hoeven te raden. Hoe meer informatie je geeft, hoe makkelijker het voor de helper wordt om met een specifieke oplossing te komen.

Het zonder opgaaf van reden plaatsen van een logje komt ook zeer onfatsoenlijk over op de (vrijwillige en onbetaalde) helpers. Het minste wat je kan doen is vragen of iemand er even naar wil kijken.

Geef je onderwerp ook een titel die iets zegt.
Een onderwerp als Help!, Mijn log, Even nakijken, a.u.b. of iets dergelijks zegt niets over het probleem en zal ook moeilijker terug te vinden zijn ...

Vertel ook even of de aangedragen oplossing geholpen heeft.
Dat geeft de helpers, die zich volledig belangenloos inzetten, de credit die ze verdienen en maakt het werk en de tijd die ze er in steken leuk.


Groeten, Het helpers-team
Gesloten