Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Lees dit eerst voor het gebruik van combofix

Lees hier alle belangrijke mededelingen eerst!
Gesloten
HijackThis Admin
Site Admin
Berichten: 20
Lid geworden op: 19 apr 2006 23:40

Lees dit eerst voor het gebruik van combofix

Bericht door HijackThis Admin »

We willen nogmaals wijzen op het belang van het installeren van de windows Recovery Console voordat dat je met Combofix aan de gang gaat !!! Instructies zijn hier te vinden http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... -te-worden
Meer en meer gebruikers beslissen om ComboFix, een verwijdertool van sUBs, zelfstandig te gebruiken om computer- en/of malwareproblemen op te lossen.
Waarschijnlijk menen ze hiermee een oplossing te hebben gevonden in de behandelde of opgeloste logjes.

Het gebruik van ComboFix houdt echter altijd een zeker risico in, zeker wanneer dit gebeurt zonder begeleiding. We raden je dit dan ook ten zeerste af!

Om enigszins het risico te beperken, werd hier een Nederlandstalige stap-voor-stap-handleiding gepubliceerd omtrent het gebruik van ComboFix:

Hoe ComboFix gebruiken ?

Gelieve ook de nodige aandacht te besteden aan het installeren van de Recovery Console! (enkel voor WinXp gebruikers !!)
Hoewel niet strikt noodzakelijk voor het gebruik van ComboFix of enige andere tool, kan het grote voordelen bieden indien er toch iets mocht mislopen en je systeem opstartproblemen ondervindt.
Gesloten