Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Ik kan mijn logje/topic niet meer vinden

Lees hier alle belangrijke mededelingen eerst!
Gesloten
HijackThis Admin
Site Admin
Berichten: 20
Lid geworden op: 19 apr 2006 23:40

Ik kan mijn logje/topic niet meer vinden

Bericht door HijackThis Admin »

Indien je tien dagen niet hebt gereageerd in je eigen topic zonder dat je hebt aangegeven dat je op vakantie bent of om een andere reden een tijdje niet kunt reageren nemen we aan dat je probleem is opgelost of dat je er geen belangstelling meer voor hebt 8)

Je topic is dan zonder opgave van een reden verplaatst naar de opgeloste logs sectie
Wil je het topic opnieuw openen stuur dan een PM naar één van de moderators met het verzoek daartoe :P

Het kan tevens zijn dat je topic inmiddels op een volgende pagina beland is. Het makkelijkste om je eigen topic te vinden is door te klikken op je eigen naam en vervolgens op "Zoek naar alle berichten van [naam]"
Gesloten