Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Vragen over hardware-problemen
Forumregels
Plaats hier a.u.b. geen FRST/RSIT/DDS/HijackThis logjes!
Deze sectie is alleen bestemd voor algemene computerproblemen.
Problemen die veroorzaakt worden door infecties zullen worden behandeld in de daarvoor bestemde sectie van het forum.
JolandaSangers
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 18 nov 2006 23:49
Locatie: Almere

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door JolandaSangers » 20 dec 2018 20:00

Hoi Peter, het duurde even maar heb op mijn andere pc de tekstbestanden kunnen downloaden, hierbij de gegevens. ben benieuwd wat er uit komt. Ik kon dinsda avond mozilla firefox niet eens opstarten. het duurde en duurde. Uiteindelijk na 2 uur of zo een systeemherstel ingestart, wat ook zo lang duurde dat ik naar bed gegaan ben, 's morgens kreeg ik eerst een foutmelding, maar later bleek het systeemherstel wet gelukt te zijn. maar helaas kan ik nog niets downloaden. Gisteren via een kennis opschoon tips gekregen en allen uitgevoerd, maar ook nu kan ik nog niets downloaden. Hoop dat je wat met de bijlages kunt en kunt vinden waarom dit allemaal gebeurd... Ik houd mijn computer redelijk schoon met C Cleaner en heb Avast als virusscanner die ook mijn pc wel schoonhoudt... denk ik..
Succes en ik hoor graag hoe ik mijn laptop weer "gezond" krijg, zonder een nieuwe te hoeven aanschaffen...
Deze laptop is dan wel een jaar of 6,7 oud, maar moet toch nog niet overleden zijn, toch? haha
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

PeterJ
Moderator
Berichten: 5573
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door PeterJ » 21 dec 2018 00:09

Gisteren via een kennis opschoon tips gekregen en allen uitgevoerd,
Welke opschoon tips zijn er uitgevoerd ?
Heeft er altijd Windows 10 op deze computer gestaan ?

Sluit alle openstaande programma's.
De-installeer via Configuratiescherm - Programma's en onderdelen:
(Indien de-installatie van een item mislukt, ga dan verder met de volgende.)
(Indien gevraagd wordt om de computer te herstarten, doe dat dan en ga daarna verder met het volgende item in deze lijst.)
  • Ask Toolbar
  • File Association Helper
  • Java 8 Update 121
  • Java 8 Update 71
  • Java 8 Update 91
  • JavaFX 2.1.1
  • Malware Protection Live
  • TeamViewer 8 <-- dit is een erg oude versie, de nieuwste is versie 14
  • Trusteer Eindpuntbeveiliging <-- dit programma wordt niet meer ondersteund en bijgewerkt
Herstart de computer.

Vertel of de-installatie van bovenstaande items gelukt is.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.

JolandaSangers
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 18 nov 2006 23:49
Locatie: Almere

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door JolandaSangers » 21 dec 2018 16:04

Hoi Peter,
De tekst files heb ik op een andere, een vaste computer, gemaakt, dit is een computer waar ook eerst windows 7 op stond en welke ik gratis heb ge-update naar windows 10.
Mijn laptop heb ik problemen mee.
Moet ik alle programma's op mijn laptop de-installeren of op de vaste met windows 10, nu snap ik je niet meer. :?
Op mijn laptop heb ik windows 7 nl. staan, daar heb ik geen update naar windows 10 gedaan omdat ik bang was dat ik van alles voor mijn vereniging, waarvan ik voorzitter ben, zou kwijtraken.
De hulp heb ik nodig voor mijn laptop... hihi
Groetjes
Jolanda

PeterJ
Moderator
Berichten: 5573
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door PeterJ » 21 dec 2018 17:08

De tekst files heb ik op een andere, een vaste computer, gemaakt, dit is een computer waar ook eerst windows 7 op stond en welke ik gratis heb ge-update naar windows 10.
Mijn laptop heb ik problemen mee.
Als ik je nu goed begrijp zijn de 2 FRST logjes gemaakt op een vaste computer (desktop) en je oorspronkelijke probleem in dit topic is op een laptop ?
We behandelen nooit 2 computers in hetzelfde topic. Dit om verwarring te voorkomen.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.

JolandaSangers
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 18 nov 2006 23:49
Locatie: Almere

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door JolandaSangers » 24 dec 2018 16:24

Hoi Peter,
Nee, dat begrijp ik, maar de logjes kon ik niet maken op mijn laptop omdat ik niets kan downloaden... ik vond het al vreemd, maar je vroeg het wel toch??
Met mijn laptop kan ik geen enkel programma downloaden. Dat had ik aangegeven al eerder.
Ik hoop dat je me toch kunt helpen, mijn vaste computer gebruik ik weinig dus die is wel goed. met dien verstande dat alleen de rechtermuisknop niet werkt..;-)

Groetjes Jolanda

JolandaSangers
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 18 nov 2006 23:49
Locatie: Almere

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door JolandaSangers » 24 dec 2018 16:26

Hey Peter,

Die programma's die ik moest sluiten bij het configuratiescherm, bedoelde je daarmee mijn vaste computer of mijn laptop? want op mijn laoptop staat bijv. geen ask toolbar.
Gr
Jolanda

PeterJ
Moderator
Berichten: 5573
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door PeterJ » 24 dec 2018 17:13

Ik heb een nieuw topic voor je desktop computer aangemaakt: JolandaSangers desktop
Plaats daar de informatie die bij je desktop computer hoort.

Kopieer het bestand FRST64.exe vanaf je desktop computer naar een usb stick.
Plaats de USB stick in je laptop en kopieer het bestand FRST64.exe naar het bureaublad van je laptop.
Lukt dat ?
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.

JolandaSangers
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 18 nov 2006 23:49
Locatie: Almere

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door JolandaSangers » 27 dec 2018 13:35

Hoi Peter, heb je fijne kerstdagen gehad? ik ben weer volgegeten, dus nu weer in standje rustig aan haha. maar...
Ik heb zojuist je nieuwe topic gelezen en uitgevoerd.
Ik kon alleen de Ask toolbar niet van mijn desktop computer verwijderen helaas. Ik kreeg de volgende foutmelding:
Error 1316. De opgegeven account bestaat al ?
Wat dat ook in mag houden

De logjes heb ik weer gemaakt, ook van de toolkit. Kan ik deze naar je sturen in de bijlage?

Groetjes, Jolanda

PeterJ
Moderator
Berichten: 5573
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door PeterJ » 27 dec 2018 14:36

Hoi Peter, heb je fijne kerstdagen gehad? ik ben weer volgegeten, dus nu weer in standje rustig aan haha.
Yep, tussen kerst en nieuwjaar zitten gelukkig een paar dagen om weer even tot rust te komen. :wink:
Ik kon alleen de Ask toolbar niet van mijn desktop computer verwijderen helaas. Ik kreeg de volgende foutmelding:
Error 1316. De opgegeven account bestaat al ?
Wat dat ook in mag houden
Dit topic aub alleen nog gebruiken voor je laptop. Bovenstaande dus even in je andere topic plaatsen. De logjes van de desktop computer kan je dan gelijk als bijlage toevoegen.

Is het gelukt om de tool FRST met een USB-stick naar je laptop te verplaatsen ?
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.

JolandaSangers
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 18 nov 2006 23:49
Locatie: Almere

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door JolandaSangers » 30 dec 2018 12:19

Hoi Peter,
Om op je laatste vraag te antwoorden, ja het was gelukt de bestanden op een sticky te zetten. Dat heb ik ook via de andere topic aan je doorgegeven. Gr Jolanda

PeterJ
Moderator
Berichten: 5573
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door PeterJ » 30 dec 2018 13:10

Dat heb ik ook via de andere topic aan je doorgegeven. Gr Jolanda
Nogmaals, hou het overzichtelijk. Post de logbestanden van de laptop in dit topic.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.

PeterJ
Moderator
Berichten: 5573
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door PeterJ » 06 jan 2019 10:47

Hoi,

Wil het lukken met de opdrachten voor de laptop ?
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.

JolandaSangers
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 18 nov 2006 23:49
Locatie: Almere

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door JolandaSangers » 07 jan 2019 22:42

Hoi Peter, ja even druk geweest, sorry. Maar ik ben de draad inmiddels een beetje kwijt ondanks de 2 verschillende topics.
Volgens mij heb ik alles al uitgevoerd en aan je verstuurd in beide topics?
Ik zal op mijn laptop, waar deze topic voor is, nogmaals proberen een tool van je te downloaden, dan hoor je van me of dat inmiddels lukt okee? Groetjes Jolanda

JolandaSangers
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 18 nov 2006 23:49
Locatie: Almere

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door JolandaSangers » 07 jan 2019 22:49

Jouw vraag;
Kopieer het bestand FRST64.exe vanaf je desktop computer naar een usb stick.
Plaats de USB stick in je laptop en kopieer het bestand FRST64.exe naar het bureaublad van je laptop.
Lukt dat ?

ja dat heb ik gedaan, ze staan op mijn buroblad. Wat doe ik er nu mee?

Gr
Jolanda

PeterJ
Moderator
Berichten: 5573
Lid geworden op: 22 okt 2007 23:22

Re: Downloaden nieuwe programma's geeft foutmelding

Bericht door PeterJ » 08 jan 2019 00:02

Plaats de USB stick in je laptop en kopieer het bestand FRST64.exe naar het bureaublad van je laptop.
Lukt dat ?

ja dat heb ik gedaan, ze staan op mijn buroblad. Wat doe ik er nu mee?
Rechtsklik op FRST64.exe en klik op "Als administrator uitvoeren".
Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer.
Druk op de knop Scannen.
Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt, "FRST.txt" en "Addition.txt" op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
Voeg deze 2 logbestanden als bijlage toe aan je volgend bericht.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Tevreden met de geboden hulp, overweeg een vrijblijvende donatie of plaats een bedankje. Hoe je dat doet lees je hier.

Plaats reactie