Last van een virus, malware, spam of storende pop-ups tijdens het internetten? HijackThis helpt je graag verder.

Welkom op HijackThis, op dit forum kan je terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van virussen, malware en andere schadelijke software. Als gast kan je alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren.

Klik hier om een gratis account te registreren!

Donaties

Ben je tevreden over de manier waarop onze medewerkers je geholpen hebben op HijackThis.nl? Of wil je HijackThis.nl een hart onder de riem steken om dit vrijwilligerswerk verder te kunnen blijven doen? Overweeg dan eens of je een (vrijblijvende) donatie aan ons forum kan doen. Met dank bij voorbaat voor de donatie die je aan HijackThis.nl hebt gedaan!

donaties

OPROEP - Gezocht "Donateurs" sinds 01.07.2018

Lees hier alle belangrijke mededelingen eerst!
Plaats reactie
Kape
Site Admin
Berichten: 546
Lid geworden op: 14 jul 2007 10:22
Locatie: Kapellen (B)

OPROEP - Gezocht "Donateurs" sinds 01.07.2018

Bericht door Kape » 08 jan 2019 09:39

Beste Leden,

We zitten momenteel in een dispuut met Mollie - de bemiddelaar voor donaties aan onze beide fora - over het doorstorten van donaties die door onze leden werden overgemaakt. Uit onze gegevens blijkt dat er sinds juli 2018 een 20-tal stortingen zijn gebeurd, waarvan er slechts 3 zijn doorgestort door Mollie. Alle andere stortingen - zowel via banken, Paypal, Bitcoin, Sofort als Bancontact - zouden herroepen zijn of niet uitgevoerd. Om duidelijkheid te krijgen over deze gang van zaken, zijn wij op zoek naar leden die sinds 01.07.2018 een donatie hebben gedaan aan HJT.nl.

Indien u één van hen bent, zou u dan via PB even een seintje willen geven ? Dan kunnen we samen eens verder bekijken of de (dubieuze) argumenten van Mollie ook valabel zijn en wat er effectief met deze stortingen is gebeurd.

Dank bij voorbaat voor jullie medewerking.

Groeten,

KAPE
Beheerder HJT.nl
Ben je tevreden over de hulp op HJT.nl, dan kan je misschien een (vrijwillige) donatie overwegen. Kijk HIER even hoe dat kan.

Plaats reactie