Welkom op ons forum!

Heb je een computerprobleem of een algemene vraag? Registreer een account op het forum, wij helpen je dan graag verder om het probleem vakkundig op te lossen.

Gebruikersavatar
fsalomons
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 30 nov 2008 12:39

Hallo,
Zie onderwerp . Nu wilde ik FRST64 installeren echter er komt een melding dat ik niet de juiste rechten heb. Ik kan dus niet een bericht /image meesturen. Moet ik KPN veilig misschien verwijderen?

Alvast dank en een fijn weekend.

Frits
Geinteresseerd in alles wat met de computer kan en wat er ook mis kan gaan:-)

Frits
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2127
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Hallo,

KPN veilig is van F-secure, zet die even uit tijdens het werken met FRST (daarna weer aanzetten).
Hier de uitleg hoe: https://help.f-secure.com/product.html? ... -latest-nl
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
fsalomons
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 30 nov 2008 12:39

Goedemiddag, Dank voor je reactie en het is gelukt .Bestand heb ik as bijlage tioegevoegd.

Groet,
Frits
Addition.txt
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Geinteresseerd in alles wat met de computer kan en wat er ook mis kan gaan:-)

Frits
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2127
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Hallo,,

Er worden twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) dus ik mis er nog één :)
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
fsalomons
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 30 nov 2008 12:39

Hierbij de FRST tekstbestand. Volgens mij was dat ook de bedoeling toch?

Frits
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Geinteresseerd in alles wat met de computer kan en wat er ook mis kan gaan:-)

Frits
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2127
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Hallo,

Waar duikt "Driverfix" bij jou op?


Afbeelding


Let op: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem.
Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is.
  • Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Afbeelding Als administrator uitvoeren.
  • Druk op de Fixen knop.
  • Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
  • Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
fsalomons
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 30 nov 2008 12:39

Hallo,

Zie bijlage.
Driverfix stond onder de start knop. Kon het programma niet meer terug vinden in de instellingen lijst en dus ook niet verwijderen. Toen Revo uninstaller geinstalleerd en w.s. is het toen uit de "start"modusscherm verdwenen. Ik zie nu ook niets meer in de verkenner bij programmalist .

gr.
Frits
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Geinteresseerd in alles wat met de computer kan en wat er ook mis kan gaan:-)

Frits
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2127
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Hallo,

Ik zie "Driverfix" ook niet meer en de fix heeft je lege bestanden verwijderd en een goede op;ruiming gedaan:
EmptyTemp: => 40.3 GB tijdelijke gegevens verwijderd.

Hoe draait je pc nu?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
fsalomons
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 30 nov 2008 12:39

Hallo.
Volgens mij is de snelheid wel verbetert dus mijn dank !!

Groet,
Frits
Geinteresseerd in alles wat met de computer kan en wat er ook mis kan gaan:-)

Frits
Gebruikersavatar
fsalomons
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 30 nov 2008 12:39

Ik weet dat het niet hier gevraagd mag worden maar is er een oplossing op de drivers wel up te daten met een freeware programma?

Fijn weekend.

Frits
Geinteresseerd in alles wat met de computer kan en wat er ook mis kan gaan:-)

Frits
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2127
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

fsalomons schreef: 26 mar 2022 15:47 Ik weet dat het niet hier gevraagd mag worden maar is er een oplossing op de drivers wel up te daten met een freeware programma?
Er is daar geen enkel goed gratis tool voor, vaak is het ook niet nodig om drivers te update alleen bij problemen.
En wil je nieuwe drivers dan kan je die het beste halen bij de maker van het product.
En kom je daar niet uit kan je het altijd hier na vragen.

Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen.
  • Klik met de rechtermuisknop op Afbeelding FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen.
  • Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord.
  • Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.

Terug naar “Software en Algemene vragen”