Welkom op ons forum!

Heb je een computerprobleem of een algemene vraag? Registreer een account op het forum, wij helpen je dan graag verder om het probleem vakkundig op te lossen.

Gebruikersavatar
Maxstar
Site Admin
Berichten: 3182
Lid geworden op: 10 aug 2009 11:16
Contacteer: Website

Wacht nog even met het opnieuw installeren van Bitdefender, Windows Defender is momenteel actief dus het systeem is gewoon beveiligd.

Open de opdrachtprompt als administrator en voer één voor één de volgende command's uit met een tussenpause van 5 seconden.

Code: Selecteer alles

sc start WlanSvc
sc query WlanSvc
Kopieer en plak het resultaat in het volgende bericht.
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.

Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
Gebruikersavatar
Willyt53
Lid
Berichten: 106
Lid geworden op: 27 dec 2013 13:08

Gedaan.
Afbeelding
Gebruikersavatar
Maxstar
Site Admin
Berichten: 3182
Lid geworden op: 10 aug 2009 11:16
Contacteer: Website

Probeer opnieuw verbinding te maken met WiFi.

Ga wederom via het configuratiescherm naar: Netwerk en internet > Netwerkverbindingen.
Klik met de rechtermuisknop op Wi-Fi en kies de optie Status en Eigenschappen van draadloos netwerk.
Maak vervolgens weer een screenshot van het tabblad verbinding en beveiliging.
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.

Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
Gebruikersavatar
Willyt53
Lid
Berichten: 106
Lid geworden op: 27 dec 2013 13:08

Hallo Maxstar,

Dat screenshot krijg je niet meer want...............het is gefixt!!!
Gebruikersavatar
Maxstar
Site Admin
Berichten: 3182
Lid geworden op: 10 aug 2009 11:16
Contacteer: Website

Geweldig, fijn dat na heel veel trial and error - WiFi nu eindelijk weer werkt... :D
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.

Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
Gebruikersavatar
Willyt53
Lid
Berichten: 106
Lid geworden op: 27 dec 2013 13:08

Nou en of, als grote dank heb ik een donatie gedaan.

Bitdefender kan ik er nu dus weer opzetten en PUA:Win32/Solvusoft zal nog verwijderd moeten worden?

En nog een vraag; heb je enig idee hoe het is veroorzaakt?
Gebruikersavatar
Maxstar
Site Admin
Berichten: 3182
Lid geworden op: 10 aug 2009 11:16
Contacteer: Website

Hartelijk dank voor de donatie aan HijackThis.

PUA staat voor Potentional Unwanted Application, zeg maar een ongewenst programma. Vaak bevat het iets van adware of een vervelend iets zoals een toolbar of andere ongewenste software dat automatisch wordt geïnstalleerd met zo'n gebundelde installer. Je kan dit programma gewoon door Windows Defender laten verwijderen.

Indien je Bitdefender weer wil gebruiken kan je die inderdaad weer installeren. Maar in vergelijking met Windows Defender heeft een third party antivirus tegenwoordig geen meerwaarde meer.

Wat de oorzaak is geweest is helaas moeilijk te zeggen. Sowieso was er een probleem met de WiFI driver, maar ook met de TCP/IP stack. Vooral het driver probleem en het probleem met de IP-stack lijken de hoofdoorzaak te zijn geweest
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.

Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
Gebruikersavatar
Willyt53
Lid
Berichten: 106
Lid geworden op: 27 dec 2013 13:08

Nogmaals vriendelijk dank, ook aan abbs voor de hulp, de uitleg, het geduld en doorzettingsvermogen.
Dit kan afgesloten worden. :D
Gebruikersavatar
Maxstar
Site Admin
Berichten: 3182
Lid geworden op: 10 aug 2009 11:16
Contacteer: Website

Graag gedaan ook namens @abbs , hier op HijackThis hebben we altijd geduld en overleggen we onderling om tot een gewenste oplossing te komen.

Bij deze een fijn weekend gewenst en dit topic is reeds gemarkeerd als opgelost... :wink:
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.

Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2369
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Open de opdrachtprompt als administrator en voer het volgende command uit.

Code: Selecteer alles

sc query WlanSvc
Kopieer en plak het resultaat in het volgende bericht.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
Willyt53
Lid
Berichten: 106
Lid geworden op: 27 dec 2013 13:08

hier is het
Afbeelding
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2369
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Open de opdrachtprompt als administrator en voer één voor één de volgende command's uit met een tussenpause van 5 seconden.

Code: Selecteer alles

sc config WlanSvc start= auto
sc start WlanSvc


Herstart je pc en kijk of wifi weer mee opstart.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
Willyt53
Lid
Berichten: 106
Lid geworden op: 27 dec 2013 13:08

Ja hoor, het is weer voor elkaar.

Voor de zekerheid 3x afgesloten en weer opgestart en alles is weer in orde.
Dat was even schrikken, ja waarvoor? Hulp was weer paraat.

Bedankt abbs!!!
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2369
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Willyt53 schreef: 23 sep 2023 16:40 Ja hoor, het is weer voor elkaar.

Voor de zekerheid 3x afgesloten en weer opgestart en alles is weer in orde.
Dat was even schrikken, ja waarvoor? Hulp was weer paraat.
Mooi dat het weer werkt, bedankt en graag gedaan :D
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.

Terug naar “Internet en Netwerken”