Welkom op ons forum!

Heb je een computerprobleem of een algemene vraag? Registreer een account op het forum, wij helpen je dan graag verder om het probleem vakkundig op te lossen.

Gebruikersavatar
IkkuhDus
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 09 jan 2013 16:41

hallo,

Ik weet niet of ik het bij het juiste onderwerp plaats, maar heb even een vraag over een app.
Deze was al verwijderd maar geeft aan er nog op te staan en neemt veel ruimte in beslag. Ik vermoed dat hij misschien niet op de juiste manier verwijderd is. Ik heb een printscreen toegevoegd van het probleem. Hij mist unins000.exe. Maar vreemde is, dat als ik op de C-schijf zoek naar Fatal Frame dat hij hem helemaal niet vind. Ik had ook al gezocht of ik unins000.exe ergens kon vinden om te downloaden online maar helaas.
Alvast bedankt voor het meekijken.

Groetjes Mariska

Afbeelding
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2360
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Hallo,

Voer de tool FRST uit, hier de Handleiding.

Plaats de 2 verkregen logjes in je volgende antwoord.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
IkkuhDus
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 09 jan 2013 16:41

Goedemorgen Abbs,

Ik heb ze bij de bijlagen toegevoegd.

Groetjes Mariska
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2360
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Hallo,

Let op: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem.
Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is.
  • Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Afbeelding Als administrator uitvoeren.
  • Druk op de Fixen knop.
  • Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
  • Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
IkkuhDus
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 09 jan 2013 16:41

Hij is weer aan de bijlagen toegevoegd.
Ik heb even gecheckt maar hij staat nog wel steeds in de lijst met geinstalleerde apps.

Groetjes Mariska
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2360
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

IkkuhDus schreef: 10 okt 2023 13:38 Hij is weer aan de bijlagen toegevoegd.
Ik heb even gecheckt maar hij staat nog wel steeds in de lijst met geinstalleerde apps.
Dat klopt hij is nog niet verwijderd, doe het volgende:

Download SystemLook(x32) of SystemLook(x64) & plaats het bestand op het Bureaublad.
Klik met de rechtermuisknop op SystemLook.exe en kies voor de optie Afbeelding Als administrator uitvoeren.
In het venster dat opent kopieer je onderstaande code:

Code: Selecteer alles

:regfind
Fatal Frame
:filefind
Fatal Frame
:folderfind
Fatal Frame
:service
Fatal Frame
Afbeelding Zorg dat deze tekst links uitlijnt!

Klik op de knop "Look" om de scan te activeren.
Als de scan klaar is opent een tekstbestand (SystemLook.txt).
Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
IkkuhDus
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 09 jan 2013 16:41

Hoi Abbs,

Hierbij weer het logje.

Mariska
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2360
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Hallo,

Er is iets mis gegaan tussen elke letter staat een spatie in het txt bestand, kijk het eens na op je pc en plaats het opnieuw.
Anders moet je met systemlook opnieuw scannen je heb toch wel de 64bits gedownload?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
IkkuhDus
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 09 jan 2013 16:41

Hoi Abbs,

Ik heb wel de juist 64 gedownload, maar zelfs na opnieuw scannen blijft hij overal een spatie tussen geven :?
geen idee wat ik nu moet doen. Ik dacht nog ff als ik hem met een ander programma open dan is het misschien weg maar dat werkte dus ook niet.
Laar maar ff weten of jij nog ideeen hebt. ik download hem anders nog wel een keer, geen idee of dat helpt maar dan heb ik dat iig geprobeerd.
Gebruikersavatar
IkkuhDus
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 09 jan 2013 16:41

Als ik hem wil downloaden via de link gebeurd er niks, ook niet open in ander tabblad. Het lukt alleen als ik rechtsklik en open in new window doe en dan enter. maar dan blijft hij dus alsnog de spatie ertussen doen....
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2360
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

IkkuhDus schreef: 10 okt 2023 17:56 Als ik hem wil downloaden via de link gebeurd er niks, ook niet open in ander tabblad. Het lukt alleen als ik rechtsklik en open in new window doe en dan enter. maar dan blijft hij dus alsnog de spatie ertussen doen....
Ik ga even kijken of ik een oplossing kan vinden je hoort van me :)
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
IkkuhDus
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 09 jan 2013 16:41

Top!! Ik wacht geduldig af :D
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2360
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Hallo,

Gelukt, voer de fix uit en na de herstart ga via Configuratiescherm > Programma's en onderdelen > kijken of "Fatal Frame" er nog staat
zo ja kijk of je het dan kan verwijderen.
Maar doe eerst deze fix (belangrijk indien nodig zorg altijd voor een goede back-up).


Let op: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem.
Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is.
  • Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Afbeelding Als administrator uitvoeren.
  • Druk op de Fixen knop.
  • Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
  • Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.
Gebruikersavatar
IkkuhDus
Lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 09 jan 2013 16:41

Ik zie hem niet meer tussen de apps staan :D
logje is toegevoegd
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
abbs
Site Admin
Berichten: 2360
Lid geworden op: 18 jan 2011 18:27

Hallo,

Dan heeft de fix zijn werk gedaan :D

Dan mag je FRST en SystemLook met bijbehorende logjes weer verwijderen,

Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen.
  • Klik met de rechtermuisknop op Afbeelding FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen.
  • Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord.
  • Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd.
SystemLook erop klikken met rechtermuis knop en kiezen voor verwijderen (logjes ook op die manier).

Hierna zijn we klaar :)
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Goed geholpen hier overweeg een donatie: of plaats hier een bedankje.

Terug naar “Software en Algemene vragen”