Welkom op ons forum!

Heb je een computerprobleem of een algemene vraag? Registreer een account op het forum, wij helpen je dan graag verder om het probleem vakkundig op te lossen.

Gebruikersavatar
pienvv
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 nov 2013 14:05

En dat zijn maar een paar van mijn problemen...er valt soms niet mee te werken. Zelfs een simpel e-mailtje kan ik vaak niet eens openen. YouTube filmpjes bekijken is een loterij: zou hij het deze keer wel doen? Iedere tien seconden wordt de verbinding verbroken. Spotify kan ik vaak niet langer dan een minuut luisteren. Foutcode 114 of 117.

Het gekke is dat hij soms gaat als een speer, en soms moet ik hem keer na keer opnieuw opstarten. En altijd maar een of twee streepjes verbinding, dat heeft hij vanaf dag 1 al gehad. We hebben wireless, XS4all. Mijn man, in hetzelfde huis, op de zelfde verdieping, heeft veel meer streepjes.

Toen ik hem net een week had heb ik een nieuw moederbord gekregen, wat hij liep ieder uur vast. A hypersyncflooderror occurred on last boot. Gooi dat maar in mijn pet, maar de winkel wist wat dat was. Dus het probleem werd verholpen. Dat werkte in het begin wel, maar alleen als de stekker gewoon in het stopcontact zat. Op de accu ging het toch vaak fout, en recentelijk gaf hij die foutcode weer, en met netstroom. Dat was gelukkig eenmalig, maar het vastlopen blijft. Een muziekje op de Media Player luisteren gaat dan niet eens, en daar heb ik geen internet voor nodig. Het is dus niet alleen een internetprobleem, het zit in de computer zelf. mijn man heeft al die verbindingsproblemen namelijk niet.

Ik heb gewoon Windows, ik heb gewoon Explorer, geen rare programma's, ik heb weinig data op mijn schijfje staan. Wat bladmuziek op PDF-jes, en wat muziekfilmpjes en een paar muziekjes in de Media Player, maar dat zijn echt maar een paar cd-tjes.

De computer is nu twee jaar oud. Ik had eerst Norton antivirus, maar daar werd hij zo ontstellend langzaam van, dat er helemaal niet mee te werken viel, zodat ik dat er maar af heb gegooid. Ik heb nu dus al 2 jaar niets tegen virussen.

Het zal wel een groot virus infested mess zijn hierbinnen. Ik heb mijn harde schijf opgeruimd, alle cookies verwijderd, de tijdelijke internetbestanden zijn weg en de prullenbak is leeg. Ik heb geen spelletjes, geen foto's, geen porno, en nooit gehad ook. Dat kan het niet wezen.

De ellende begon pas goed toen ik de YouTube Downloader installeerde. Meteen kreeg ik daar gratis een andere werkbalk bij, en die krijg ik niet weg. Het heet ask.com, en het werkt voor geen meter. Ik had gewoon de Google taakbalk. Ook iLivid is iets wat hem zwaar op de maag ligt, maar die heb ik nodig om sommige zip bestanden te kunnen afspelen. (ook weer muziek)

Ik ben een computerdigibeet, maar mijn man kan alles wat jullie zeggen wel uitvoeren. Ik kom niet verder dan voor straf de stekker eruit trekken...


Ik neem aan dat jullie dat jullie allemaal zitten te kreunen. "het lijkt mijn moeder wel".
Gebruikersavatar
Abraham54
Collega Helper
Berichten: 2755
Lid geworden op: 15 feb 2010 21:00
Contacteer: Website

Al twee jaar geen antivirussoftware meer.......

Ga naar de site van de Afbeelding ESET Online Scanner
  • Klik op de knop ESET Online Scanner
  • Zet een vinkje bij YES, I accept the Terms of Use
  • Klik op Start
  • Sta het ActiveX control toe om te installeren.
  • Klik op "Advanced settings"
  • Zet een vinkje bij de volgende opties:
    • Remove found threats
    • Scan archives
    • Scan for potentially unwanted applications
    • Scan for potentially unsafe applications
    • Enable Anti-Stealth technology
  • Klik op Start
  • De computer wordt nu gescand. Dit kan best lang duren, heb dus geduld.
  • Je mag het venster sluiten wanneer de scan klaar is.
  • Gebruik Kladblok om het logje te openen. Dit logje vind je op de locatie C:\Program Files\EsetOnlineScanner\log.txt
  • Post aansluitend de inhoud van het logbestand als bijlage bij je volgende bericht.
Gebruik je een andere browser dan IE, dan download je een kleine webinstaller, esetsmartinstaller_enu.exe.
De Eset Online scanner zal vervolgens in een kleiner venster opstarten, je markeert dan eerst de instelling zoals hierboven aangegeven.
Klik daarna op de knop "Start" - vervolgens zal eerst de database worden gedownload en is dat gebeurd, start de scan.
Domheid is ook een gave God's, maar men mag haar niet misbruiken.
Gebruikersavatar
pienvv
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 nov 2013 14:05

Dankjewel voor de tips! Ik snap er zelf hoegenaamd niks van, maar mijn halve trouwboek kan hier wel wat mee.
Gebruikersavatar
Abraham54
Collega Helper
Berichten: 2755
Lid geworden op: 15 feb 2010 21:00
Contacteer: Website

Wil het lukken?
Domheid is ook een gave God's, maar men mag haar niet misbruiken.

Terug naar “Blauwe schermen en opstartproblemen”