Pagina 1 van 1

Nieuwe forumindeling HijackThis

Geplaatst: 24 aug 2021 18:20
door HijackThis Admin
Sinds maart 2005 heeft het forum van HijackThis volledig in het teken gestaan van de bestrijding van malware. Maar ook in het opleiden van gekwalificeerde helpers om alle bedreigingen die op het internet rondwaarden te lijf te gaan.

Anno 2021 bestaan dergelijke dreigingen nog steeds, echter wel in een andere hoedanigheid. Redelijk onschuldige malware (of adware) heeft plaatsgemaakt voor agressieve cryptoware. Maar de kans dat u tegenwoordig een malwarebesmetting oploopt is een stuk kleiner dan jaren terug. Dit heeft enerzijds te maken met Windows als besturingssysteem, dat een stuk veiliger is geworden. En anderzijds met uitgebreidere detectiemethoden van beveiligingspakketten.

Uiteraard blijft het team van HijackThis hulp bieden bij dergelijke problemen zoals u gewend bent. Voor andere problemen waren er al de secties Software en hardware voor diverse computerproblemen. Die secties zijn nu opgedeeld in vijf specifiekere forumonderdelen, die nog wél regelmatig voorkomen, waar wij u ook bij kunnen helpen. Middels deze nieuwe forumindeling staan wij ook paraat bij andere en/of algemene problemen met uw computer.

Het HJT-team